MÝDLO MRTVÉ MOŘE

Úžasné detoxikační mýdlo s bahnem z mrtvého moře a mořskou solí, bambuckým máslem, nimbovým olejem, bentonitovým jílem a kokosovým černým uhlím.

+ - 120 g

Skladem (1 ks)
Kód: 163
Značka: LuNatura
179 Kč / ks 179 Kč / 1 ks
Kategorie: Mýdla
119 lunatura mydlo mrtve more
Novinka

Bahno a sůl z mrtvého moře mají ůžasné blahodárné účinky na pokožku. Obzvlástě na aknózní a problematickou. Jsou bohaté na minerály, velmi šetrně čistí a detoxikují pokožku.

Zároveň ji ale nevysuší. Sůl zde pracuje jako jemný peeling. 

Vhodné je pro pokožku se sklony k lupénce, akné, ekzémům a jiné kožní problémy. Stejně tak i pro smíšenou a mastnou pleť.

Je moje oblíbené na večerní čistění pleti.

Bentonitový jíl má vyjímečné absorbční schopnosti, hloubkově čistí, reguluje tvorbu kožního mazu a nastavuje rovnováhu pleti v problémových partiích. Má antiseptické a

protiplísňové účinky.

Nimbový olej - podporuje přirozenou regeneraci především mastné pleti. Vyživuje a zvláčňuje. Má zklidňující antimikrobiální účinky.

Použité éterické oleje Máta a Tea tree (čajovník australský) mají antiseptické, antibakteriální a protizánětlivé účinky. Dezinfikují, jsou účinné na plísně a mikózy. Dohromady vytváří

silnou dvojici a doplňují ostatní složky mýdla v boji proti kožním problémům.

O přírodní kostku mýdla se starejte s láskou, nevystavujte ji zbytečně proudu vody a odložte ji na prodyšnou mýdlenku ať může dobře vyschnout a nemáčí se ve "vlastní štávě. Déle Vám tak vydrží.

 

100% přírodní složeni

100% ruční výroba



Složení: olivový olej, kokosový olej, destilovaná voda, slunečnicový olej, bambucké máslo, nimbový olej, ricinový olej, bahno z mrtvého moře, bentonitový jíl, mořská sůl, éterický olej máta a tea tree, černé uhlí.

Všechny oleje jsou ve zmýdelněné podobě.


INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Sunflowerseedate, Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Neemate, Silt (Dead sea mud), Bentonite, Sea Salt, Mentha Piperita oil, Melaleuca Alternifolia Leaf oil, Charcoal powder, *limonene,* linalool.

*přirozená součást éterických olejů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.